Spännande möjlighet i internationellt företag!

Vi söker ambitiösa talanger till vår tjänst som Projektkonsult. 

Vilka är vi?
JS Sverige är ett internationellt mediaföretag och ingår i en internationell koncern, JS World Media, som grundades 1993 och representeras nu i 12 länder. Vi skapar MultiMedia Broschyrer inom alla typer av branscher. Våra kunder är mellanstora till stora företag, exempelvis Coca-Cola och Electronic Arts. Ta gärna en titt på vår hemsida för att se andra kunder vi gjort MultiMedia broschyrer åt http://www.jssverige.se/referenser/broschyrer/

På JS Sverige jobbar vi hårt i kombination med en mycket social arbetsplats, DET genererar resultat. Vi är tävlingsinriktade och arbetar kreativt för att nå framgång - tillsammans på ett kontor där vi motiverar varandra, delar erfarenheter, tips & trix och vi har roligt på vägen! :) 

"Det är god stämning här, vi har så roligt tillsammans och alla hjälper varandra. Vi sitter i ett öppet landskap, rutinerade som nya, så man kan höra och ta del av andras tillvägagångssätt. Det spelar ingen roll om du har jobbat här i en månad eller i flera år för alla blir sedda och hörda."
Sofia Wugk, Projektkonsult

Vad innebär tjänsten som Projektkonsult?
Som nyanställd på JS Sverige kommer vår erfarna säljtränare se till att du lär dig allt du behöver gällande vår verksamhet, produkt och koncept - allt du behöver för att göra ett bra jobb. Vi arbetar strukturerat och det finns en tydlig PLAN för dig hur vi ska hjälpa dig att utvecklas. Kontinuerlig feedback och uppföljning är självklart en del av vår vardag.

Som Projektkonsult kommer du ansvara för dina egna kunder. Detta inkluderar att via telefon berätta fördelarna och nyttan med vårt koncept till beslutsfattare, och boka ett kvalitativt möte. För att bemästra denna dialog är det viktigt att du är väl förberedd och har undersökt branschen samt företaget väl. Det vill säga, vad företaget gör och hur de marknadsför sig. När du har kommit överens med kunden kommer du ha ett nära samarbete med en av våra erfarna Key Account Managers. Men eftersom kunden är din så ansvarar du för att ge Key Account Managern väsentlig information som gör det möjligt för hen att få kundens underskrift på mötet du bokat.

Vad söker vi?
Tjänsten är perfekt för dig som vill utvecklas inom försäljning, vi erbjuder självklart kontinuerlig personlig utveckling och nya utmaningar. Vi ger möjligheterna - du som sätter gränserna!

Läs mer om dina karriärmöjligheter här:  http://www.jssverige.se/karriaer/js-academy/

Vi vet att du kommer trivas här bäst om du motiveras av kundkontakt, en varierad tjänst och har lätt för att nätverka. Självklart är du social, nyfiken och driven, samt får den där KICKEN när du tar hem en affär! :)
Vi förväntar oss att du talar och skriver flytande svenska samt har kunskaper i engelska.

Är du nyfiken på att komma och jobba med oss?
Klicka på ikonen nedan för att skicka in en ansökan. 

Jag svarar gärna på dina frågor, bara maila eller ring mig på aln@jssverige.se eller 073-572 4336.

Vi hörs!
Mvh
Anneli Olsson

 

Ansök här

 

Fakta om JS Sverige

  • Etablerat 1996
  • Lokaliserat i Malmö
  • 65 kompetenta medarbetare
  • 1,3 miljoner tryckta broschyrer per år

Fakta om JS World Media

  • Etablerat 1993
  • Representerat i 12 länder
  • 610 kompetenta medarbetare runt om i Europa
  • 11 miljoner tryckta broschyrer varje år