HSB Nordvästra Skåne – nöjd återkommande kund

09-05-2016

JS Sverige har färdigställt en tredje MultiMedia Broschyr till HSB Nordvästra Skåne som är mer än nöjda med resultatet.

HSB Nordvästra Skåne har velat skapa ett presentationsmaterial om de tjänster som de kan erbjuda sina kunder, vilket i huvudsak är bostadsrättsföreningar i deras upptagningsområde.

"Vi räknar med att den här broschyren lever i två år. Sedan har vi tagit fram försäljningsbroschyrer till vår nyproduktion som delas ut till bostadsintressenter. Den broschyren lever bara så länge försäljningen är igång. Vi har använt MultiMedia Broschyr i epost-signaturer, på vår hemsida och i sociala medier", säger Helena Pantzar, ansvarig för marknad och försäljning hos HSB.

 

Det är tredje gången som JS Sverige gör en MultiMedia Broschyr till HSB Nordvästra Skåne och Helena Pantzar är mycket nöjd med resultatet.

"Vi tycker att de Projektledare som ansvarat för våra produkter har varit mycket proffsiga och kunniga. De har direkt förstått vad vi menar och kommer med kreativa idéer och förslag. Copywritern var jätteduktig och uttryckte precis vad vi ville ha sagt, det blir enkel och behaglig läsning. Vi är jättenöjda även med fotografen som varit involverad", säger hon.

 

Även i framtiden kommer Helena Pantzar och HSB Nordvästra Skåne att använda sig av JS Sverige när de ska ta fram nytt presentationsmaterial och de rekommenderar även andra att jobba tillsammans med JS Sverige.

"Ja, tre broschyrer senare är vi fortfarande mycket nöjda!"