JS World Media som first mover inom ny webbteknologi

13-02-2017

För att stärka och ge vår IT-utvecklingsavdelning ny kunskap, deltog de i årets NDC-konferens för mjukvaruutvecklare i London.

Vi strävar alltid efter att skapa de bästa onlinelösningarna för våra kunder, så i januari 2017 åkte JS World Medias IT-utvecklare till NDC-konferensen i London. NDC står för "Norwegian Developers Conference", men har under de senaste åren blivit en så stor succé att den nu hålls i städer som London och Sydney.

På konferensen spenderade våra IT-utvecklare de två första dagarna i workshops och delades upp i två grupper för att ta del av den senaste webbteknologin samt stärka deras förståelse för säkerhet och automatisering av vår Cloud-plattform. Resten av veckan deltog de i korta sessioner med fokus på felsökning, databaser, prestanda och maskinlärning.

Som ett resultat av våra utvecklares deltagande på NDC-konferensen kan de nu påbörja användandet av ny webbteknologi, stärka deras befintliga programmeringskunskaper och använda ny teknologi som vi alla kan dra fördel av inom den närmsta framtiden.

Vi ser fram emot att ta våra kunder till nästa nivå online!