Video tar content marketing med storm

20-06-2016

Video online fortsätter sin framgång. Rid på vågen med oss!

Det finns verkligen många fördelar med en video. För det första väcker en video intresse och ökar synligheten av ditt varumärke. En video är iögonfallande och lätt att ta in. Dessutom finns det inget som kan konkurrera med video när det gäller potentiell räckvidd - se t ex på YouTube eller Facebook. En video delas enkelt och det är lätt att kommentera den. Om du engagerar din publik spenderar den längre tid på din hemsida och möjligheten att publiken delar din video ökar. Detta är ett marknadsvärde som saknar motstycke!

Enligt Cisco, kommer video att utgöra 69 % av konsumenters internettrafik under 2017. Med den vetskapen kombinerat med alla dess fördelar, är det svårt att se varför video inte skulle vara framtiden i content marketing.

Alla verksamheter - både stora som små - kan få en video gjord. Men kom ihåg detta; för att nå full potential av din video, måste du marknadsföra den genom flera kanaler. JS Sverige hjälper dig att skapa din egna unika video, så att du kan särskilja dig från mängden. Använd videon på din hemsida, på sociala medier och i dina e-mail.