Framgångsrikt internationellt ”Train-the-Trainer”-seminarie för ledarskapstränare

31-03-2017

JS Academy strävar efter att utveckla duktiga ledare, som kan säkerställa kompetenta medarbetare och långvariga relationer.

Undersökningar visar att bra ledarskap är grunden för bra resultat och nöjda medarbetare som stannar länge. Dessutom är det känt att medarbetare lämnar ledaren, inte företaget. På JS vill vi ha kompetenta ledare som utvecklar kunniga medarbetare och långvariga relationer. Av den anledningen investerar vi betydande resurser på att träna våra ledare i att använda våra väl beprövade ledarskapsverktyg, så att de i sin tur kan utveckla sina medarbetare.

Den 20-22:e februari 2017 träffades samtliga ledarskapstränare från alla våra kontor i Europa för det årliga internationella "Train-the-Trainer"-seminariet. Seminariet hölls på JS Academy på JS World Media i Aarhus, Danmark. Syftet var att dela kunskap och träna användningen av nytt material samt övningar till ledarskapsträning.

I år var det fullspäckade programmet kryddat med ett kulturellt event. Då Aarhus är Europas kulturhuvudstad 2017, innehöll programmet en "kulturpromenad" som visade våra ledarskapstränare vad den vackra staden har att erbjuda. Vår alldeles egna JS-veteran, tillika Country Manager för JS España, Lars Qaddoum, kompletterade kulturpromenaden med underhållande och intressant information om JS företagshistoria, vilken startade i Aarhus för nästan 25 år sedan.

Det var ett nöje att arbeta med en grupp av positiva, hårt arbetande och extremt engagerade ledarskapstränare, som nu är redo att ta ledarna på respektive kontor till nästa nivå.