Cases
 

Vi vill ha nöjda kunder

- referenser

BP-Air

Air BP Sweden AB

Samarbetet med JS Sverige var väldigt strukturerat och tydligt. En klar process som efterföljdes. Produktionsfasen var extremt professionell, med en mycket involverad  Projektledare som tog på sig uppgifter och ansvar.
Vi använder presentationen vid exempelvis kundbesök och flygdagar. En produkt av hög kvalitet som verkligen fångade vårt budskap. Konceptet att synas tillsammans med våra samarbetspartners har upplevts som mycket positivt,
av båda parter.

Jessica Joelsson
Account and Market Manager Scandinavia
Air BP Sweden AB

Stenaline

Stena Line Scandinavia AB

Vi är mycket nöjda med den broschyr som vi tagit fram tillsammans med JS Sverige. Samarbetet med företagets Copywriter och Art Director fungerade väldigt bra, då dessa personer gjorde sitt yttersta för att vi skulle bli nöjda med resultatet. Här bidrog också fotografen, vars professionella bilder förmedlar en positiv bild av kombinationen fartyg och människor. Det är just den kombinationen som hela vår verksamhet bygger på.

Gunilla Jansson
HR Partner
Stena Line Scandinavia AB

 

Trelleborg

Trelleborgs FF

Kontakten med JS Sveriges projektansvariga fungerade mycket bra från försäljning till produktion. En bra, tät dialog vilken är oerhört viktig så att inget faller mellan stolarna.
JS Sverige följde utsatt plan både tids- och innehållsmässigt. Vi fick en broschyr vi ville ha, såg ut som vi ville och blev ett mycket bra verktyg i marknadsföringssyfte. Vi använder den mot företagskunder, befintlig vid matcher m.m. Konceptet att synas tillsammans med våra partners är bra då vi bygger mycket av vårt arbete på relationer när vi syns med partners som finns i vår vardag. Vi vill gärna ha ett framtida samarbete med JS Sverige.

Barbro Bengtsson
Marknadschef
Trelleborgs FF