Projektledare

JS Sverige är inne i en fantastisk expansiv fas och därför är vi på jakt efter en ny kollega att förstärka vårt team ytterligare.

Vi växer och söker nu fler projektledare!

Vi söker projektledare som är antingen en fena inom grafisk formgivning – och/eller en kunnig Copywriter.

Du ska vara nyfiken, ansvarstagande och gilla utmaningar. Det är också viktigt att du trivs i en resultatfokuserad miljö där du arbetar mot uppsatta mål och ser merförsäljning som en naturlig del av arbetet för att skapa broschyrer som sticker ut och gör skillnad för våra kunder. Behöver vi nämna att du ska ha stort intresse för att leda projekt och är duktig på kreativa layouter? Nej, vi anade det. Så, är detta jobbet för dig? Kul, fortsätt gärna läsa!

Ditt arbete


Ditt främsta ansvar kommer vara att driva projekt framåt för att skapa Interaktiva Broschyrer. Du kommer koordinera kunder och kollegor, samt ge råd till våra broschyrkunder för att skapa merförsäljning kombinerat med att göra layouter och skriva texter.

 Arbetsuppgifter:

  • Skapa relation och intervjua kunden via telefon och videokonferens under designfasen av broschyren
  • Leda och koordinera Copywriter/Art Director och fotograf under framtagandet av broschyren
  • Själv ansvara för layouten/texten i broschyren
  • Presentation av den slutliga versionen av broschyren till kunden och få den godkänd för tryck
  • Sälja uppgraderingar, i form av extra sidor eller andra förädlingar, till broschyrkunden
  • Hålla deadlines, uppnå dina mål och din personliga budget

Mer om dig


Om du läser detta så antar vi att tjänsten verkar intressant och att du passar in på beskrivningen ovan. Spännande!

Du behöver ha en relevant utbildning och vara mycket kunnig på Photoshop, Illustrator och InDesign, så att du kan skicka högkvalitativa och felfria filer till tryckeri. Du har god kommunikationsförmåga över telefon och det faller dig naturligt att styra dialogen med kunden. Precis som vi skrev ovan så krävs det att du är ansvarstagande, då rollen innefattar att fullfölja och nå deadlines för dina projekt. Självklart har du mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska. Det är meriterande om du tidigare arbetat med design av tidningar, broschyrer eller liknande, samt om du har erfarenhet av försäljning.
 

 

Arbetsplats

Du kommer ingå i ett team med en härlig dynamik, där vi har olika åldrar, bakgrunder och expertiser. För att trivas och lyckas hos oss, så bör du trivas med att hitta lösningar och vara kundfokuserad.  I detta arbete kommer du få jobba med alla typer av branscher och företag – samtidigt som du kommer få drivas av en vilja att hitta och se lösningar. Vi sitter centralt beläget mitt emot Malmö Centralstation och erbjuder fantastiska kollegor

 

JS Sverige


JS Sverige skapar högkvalitativa Interaktiva Broschyrer som vi skräddarsyr åt andra företag, exempelvis HSB, Nestlé, Scorett & ICA m.fl. Vi är med över 20 framgångsrika år på den svenska marknaden stolta över vårt företag, en fantastisk produkt och vår exceptionella personalstyrka!

Låter detta som något du vill jobba med?

Vi ser fram emot din ansökan! Vi går igenom ansökningar löpande så skicka hellre din ansökan idag än imorgon. 
Har du några frågor så är du välkommen att höra av dig till Jonas Svenningsson på jov@jssverige.se eller 040-699 09 45

Vi på JS Ser nu fram emot lite ledighet och har således semesterstängt under v. 29-32.

Därför får vi tyvärr be våra sökande att ha lite överseende med längre ledtider under dessa veckor.

Vi tackar för förståelsen och önskar er en underbar sommar!

 

Ansök här

 

JS Sverige grundades 1996 och är en del av den internationella mediekoncernen JS World Media som finns representerade i 10 länder med totalt mer än 450 kollegor. Vi skapar annonsfinansierade Interaktiva Broschyrer speciellt anpass