fbpx

Medarbetarutlåtande

Läs gärna mer om vad våra medarbetare har att säga om att arbeta på JS.

Projektkonsult (PKS)

Vilka uppgifter har du?

Varje dag har jag kontakt med beslutsfattare på flera olika företag inom en mängd olika branscher. Innan jag kontaktar dem analyserar och undersöker jag både branschen och företaget för att ta reda på så mycket jag kan om dem samt tar reda på varför och hur en Interaktiv Broschyr skulle kunna tillföra mervärde till deras verksamhet; vilka teman de bör ha med i broschyren och vad de kan använda den till. Därefter gör jag upp en plan för att boka ett möte med beslutsfattaren. Det är fantastiskt när jag lyckas! B2B-kommunikation är både utmanande och utvecklande och jag märker att jag blir skickligare för varje dag som går.

Varför JS?

Det är hårt arbete men oerhört kul att arbeta på JS. När jag först började på JS fick jag en mycket professionell utbildning och det dröjde inte länge förrän jag kunde se resultat. Jag älskar tävlingsandan och jag vet att jag har verktygen för att nå mina mål och bli framgångsrik. Vi är tävlingsinriktade, men mina kollegor är också mina vänner – en fantastisk kombination!

Flex-Key Account Manager (KAM)

Vilka uppgifter har du?

Jag genomför kundmöten med beslutsfattare på företag i en mängd olika branscher. På mötet presenterar jag vår lösning, vår Interaktiva Broschyr, och visar hur den kan hjälpa kunden att förmedla ett anpassat budskap till deras målgrupper. Innan jag utsågs till KAM jobbade jag med framgång som Projektkonsult ett tag. Det är ett krav. När jag inte sitter i möte ägnar jag mig åt att analysera, undersöka och hitta nya företag och kontakta dem för att boka möten med dessa. Det är roligt att få träffa så många intressanta människor och komma i kontakt med så många spännande företag. Det är fortfarande en fantastisk känsla att få ett avtal undertecknat och komma hem med en ny beställning.

Varför JS?

Jag har arbetat för JS i sex år nu. Många av mina kollegor har också jobbat här länge. På JS har man stora möjligheter till vidareutveckling, oavsett om man vill specialisera sig på något eller bli ledare. Jag tror att kombinationen av den resultatinriktade kulturen och den höga nivån av förtroende och lojalitet är vad som gör JS till en så attraktiv arbetsplats. Jag känner att jag är en del av JS och att JS har blivit en del av mig.

Annonskonsult (AKS)

Vilka uppgifter har du?

Jag kontaktar företag baserat på en individuell plan för varje kund. Jag ger dem råd om annonsering och erbjuder den bästa möjliga annonslösningen för just deras företag. Under den här processen gör jag dem medvetna om hur vårt koncept kan tillföra mervärde till deras verksamhet. Jag har stor framgång med att använda min säljtalang på telefon. Och den tillfredsställelse jag får när jag lyckas… jag kan inte beskriva hur bra det känns.

Varför JS?

När jag kom till JS hade jag ingen säljerfarenhet alls och nu ligger jag i toppen på den internationella rankningen! Jag har en hög frekvens av lyckade försäljningar och jag genererar en omsättning på miljoner varje år. Allt det här har jag lyckats med tack vare JS och det känns fantastiskt! Dessutom har jag fått nya vänner och en lojal arbetsplats som jag ser fram emot att gå till varje morgon.

Annonsgrafiker (ADD)

Vilka uppgifter har du? 

Jag utformar annonser för de Interaktiva Broschyrerna, ofta baserat på annonsörens egna annonsmaterial. Jag ser till att annonsören godkänner annonsen och att en korrekt annons levereras i tid till designern. Om det är mer att göra än vad jag har tid med tar jag hjälp av externa frilansare. Det är jättekul att utforma annonser för så många olika företag och det passar min produktionsinriktade personlighet att jobba med korta deadlines.

Varför JS?

Jag är rätt ensam om mina arbetsuppgifter, men jag känner mig aldrig ensam på företaget. Atmosfären på JS är något speciellt. Jag har aldrig jobbat på ett företag som det här tidigare, där konkurrensen är så stor och där både ledningen och kollegorna är redo att göra det lilla extra för att du ska lyckas.

Projektledare (PL)

Vilka uppgifter har du? 

Jag leder design- och copywriter-arbetet med den Interaktiva Broschyren. Jag leder kunden genom processen och ger dem råd om teman för text, foto och design – fram till den punkt då den slutgiltiga designen är klar för godkännande. Jag har en nära kontakt med kunden och får en unik inblick i deras företag och kultur. Det är spännande att hjälpa kunderna att skilja sig från mängden med en bra Interaktiv Broschyr.

Varför JS?

Produkten är jättebra och de kommunikationsverktyg som vi har för att skapa produkten med kunden i fokus är toppen. Verktygen hjälper oss att arbeta i en perfekt kombination av struktur och kreativitet när vi skapar den Interaktiva Broschyren. Dessutom har vi en fantastisk atmosfär i vårt team och på kontoret. Jag känner mig hemma på JS.