Varför välja JS Sverige

Söker du efter ett jobb på ett företag med ett inspirerande, utmanande och internationellt koncept och
lysande karriärsmöjligheter? Välkommen till JS Sverige!

Vi söker efter medarbetare som inspireras av vårt företags värderingar och vår resultatorienterade kultur – människor som är smarta, stabila och lojala, som tar ansvar för sin egen utveckling och som vill frigöra sin fulla potential – oavsett om de tänker sig en karriär inom ett specialområde eller som ledare.

Vi förstår att det är ett viktigt beslut att bestämma vilket företag du vill arbeta för. Du har säkert många frågor om både det praktiska arbetet och dina framtida kollegor på JS Sverige.

  • Vad särskiljer JS Sverige som arbetsgivare från andra företag?
  • Vad förväntar de sig av sina medarbetare och partners?
  • Vilka förmåner och vilken utbildning kan JS Sverige erbjuda sina medarbetare?
  • Hur kan JS Sverige hjälpa mig med min karriär och personliga utveckling?

Här svarar vi på dina frågor.

JS-DNA

Hos JS Sverige finner du en ovanlig kombination av kulturer baserade på både sakliga resultatorienterade företagsvärderingar och mjuka, mänskliga värden som lojalitet och stabilitet. På JS Sverige är vi tävlingsinriktade, kundfokuserade och arbetar hårt för att nå framgång. Vi ställer höga krav, men belönar goda resultat. Vi förväntar oss att vår personal ger det lilla extra, men vi ger också det lilla extra tillbaka.

Hög standard är vår passion. Vi vill vara bäst på allt vi gör, gör alltid vårt bästa för våra kunder och vill ha bästa möjliga praxis för våra interna processer. Rätt attityd är allt!

Vi strävar efter att skapa en positiv miljö präglad av ömsesidig respekt, kompetens och åtaganden. Vi värdesätter lagarbete och en proaktiv atmosfär där man delar med sig – en atmosfär som ger möjlighet till öppen kommunikation och kontinuerlig utveckling. Detta är vår styrka, både idag och i framtiden. Vårt mål är att tillhandahålla en positiv och proaktiv arbetsplats som attraherar och håller kvar talangfulla, disciplinerade och motiverade medarbetare som vi kan hjälpa att nå sin fulla potential.

Var och en av oss ansvarar för att skapa en arbetsmiljö som belönar goda resultat och engagemang för vidare framgång, samt en atmosfär som präglas av förtroende och respekt. Det åstadkommer vi genom att sätta upp mål, mäta resultat med nyckeltal och belöna de som ligger bäst till på vår internationella rankning.

Detta gör oss till ett unikt företag som många vill skapa en långsiktig och lojal arbetsrelation med.

Vi letar efter talanger som delar JS DNA och som gärna tar sig an nya utmaningar. Skicka in din ansökan redan i dag!